Jännittääkö? Tapani Bagge

Tuottaja:
Kesto:00:48:42

Jännittääkö? on Helsingin kaupunginkirjaston tuottama kolmen dekkarikirjailijan haastattelusarja. Studion sohvalla istuvat kirjailijat Tapani Bagge, Outi Pakkanen ja Christian Rönnbacka kukin vuorollaan.  

Jokainen heistä on tuonut jännitystä lukijoiden elämään jo usean teoksen verran. Vajaan tunnin mittaisissa haastatteluissa käydään läpi kirjailijoiden tuotantoa ja työskentelytapoja. Haastateltavista paljastuu myös yllättäviä tietoja. Kuka oli luultavasti mäyräkoira entisessä elämässään? Entä kenen vakiopuvustoon kuuluvat havaijinpaidat? 

Tapani Bagge kirjoittaa dekkareiden lisäksi tietokirjoja sekä lasten- ja nuortenkirjoja. Useasti palkittu kirjailija on myös tuottelias: julkaistuja teoksia on reilusti päälle 50. 

Baggen rikoskirjallisuustuotantoon kuuluu useampi sarja. Viimeisimpänä ilmestyi Väinö Mujunen -sarjan Punamusta baby (2022). Muita sarjoja ovat Hämeenlinna noir, Onni Syrjänen ja Elviira noir.  

Tapani Baggea haastattelee toimittaja, kirjailija Esa Mäkijärvi. Haastattelu tehtiin Helsingissä 1. joulukuuta 2022 ja se on katsottavissa toukokuun 2023 loppuun asti.