Yhteystiedot kunnille ja hyvinvointialueille

LÄMPIÖ ON AVATTU IKÄIHMISILLE 

–TERVETULOA MUKAAN KUNNAT JA  HYVINVOINTIALUEET ! 

 

Lämpiössä on kulttuuria, liikuntaa ja toimintakykyä tukevaa tekemistä ikääntyneille koteihin ympäri Suomen.  Olemme räätälöineet kunnille ja hyvinvointialueille omat Lämpiölisenssit, joilla pääsee helposti mukaan palveluumme. Kutsumme nyt kunnat ja hyvinvointialueet mukaan Lämpiön käyttäjiksi! 

Me Lämpiön kehittämistiimissä haluamme tehdä laadukkaita ja ikäihmisten tarpeita parhaalla mahdollisella  tavalla vastaavia sisältöjä Lämpiöön! Yhteinen tavoitteemme on pidentää kotona asumista ja vähentää  yksinäisyyttä sekä tarjota sisältöjä ammattilaisten työn tueksi. 

 

Neljä syytä miksi Kunnan kannattaa liittyä mukaan Lämpiöön

1. Kunnat järjestää nyt jo riittävästi ohjelmaa esimerkiksi kirjaston, teatterin, taiteen ja liikunnan osalta. Nyt voitte vain siirtää ne Lämpiöön, jossa ne on kuntalaisten katsottavissa saavutettavasti.

Kuntalaiset näkevät myös muiden kuntien sisällön ja Lämpiö mittaa minkä kunnan sisältöjä käydään katsomassa eniten.

 
2. Lisäksi kunnassanne toimii paljon järjestöjä ja yhdistyksiä mm. Suomen Punainen Risti, omaishoitoliitto ja muut. Nyt hekin kaikki saavat pääsyn Lämpiöön kauttanne.

 

3. Kunta saa nyt Lämpiön kautta täytettyä velvollisuutensa; tuottaa hyvinvointia edistävää ja ennaltaehkäisevää sosiaalisia kulttuuripalveluja ikäihmisille.

 

4. Yksi yhteinen kanava tuo kunnalle säästöjä, selkeyttä ja löydettävyyttä. Kaikki sisältö kunnalta löytyy yhden katon alta!

 

 

Terveisin, 

Kehittämistiimimme 

Teijo Pöyhönen / CEO p. 044 213 6072, teijo.poyhonen@vooler.fi 

Minna Lunden / Asiakaspäällikkö 

Laura Teittinen / TtM sisällöntuottaja

Lauri Laakkonen / Tuotejohtaja

Teijo Pöyhönen

Sisältö ja myynti

044 213 6072

etunimi.sukunimi@lampio.fi

Lauri Laakkonen

Tuotekehitys

etunimi.sukunimi@lampio.fi