Blogi: Vire-Lavis liikuttaa Lämpiössä

Lämpiön blogi

15.6.2023

Vire-Lavis liikuttaa Lämpiössä

Tuotamme Etäpalvelu Helmessä erilaisia senioreille suunnattuja etä- ja lähiryhmiä, joista Vire-Lavis on uusin palvelumme. Vire-Lavis sopii erinomaisesti tuomaan lisää liikettä myös verkon välityksellä niin kotona asuville senioreille kuin palvelutaloille ja palvelukeskuksiin.

Espoossa Vire-Lavis on otettu hienosti vastaan myös ns. lähiryhmässä. Olen ilahtunut erityisesti siitä, että minulla on mahdollisuus keskustella senioreiden kanssa ja oppia tuntemaan heitä entistä paremmin kun tapaamiskerrat muodostuvat säännöllisiksi. Samalla tapaa kohtaamiset verkossa tuovat seniorin arkeen jotain ihanaa mitä odottaa!

Lämpiön yhtenä kantavana ajatuksena on juuri erilaisten vuorovaikutteisten ja hyvinvointia tukevien sisältöjen tarjoaminen isolle joukolle. Tämän mahdollistaa juuri digitaalinen alusta ja sen moninaiset mahdollisuudet. Vire-Lavis tullaan elokuussa tuomaan testiin uudenlaisella konseptilla, jossa lähetykset ovat yksisuuntaisia striimejä ja osassa näistä löytyy chatia tai muuta oheisohjelmaa eli esim. jatkolähetys. 

 

Seuraa Lämpiön ohjelmakalenteria ja tule elokuussa testaamaan erilaisia lähetyksiämme! Vire-Laviksen lisäksi meillä jatkuu myös muut ohjelmat.

 

Ennen juhannusta ke 21.6 kutsumme juuri Sinut mukaan ottamaan kanssamme varaslähtö juhannukseen Helmen Juhannusetkoilla!

 

Ihanaa kesää kaikille!

t. Laura & Etäpalvelu Helmi