Enter ry: Celia-äänikirjat lukemisesteisille. Osa 2: Palvelun käyttöönotto

Tämä video on jaettu toiselta sivulta
Tuottaja: Enter ry - Ikäihmisten tietotekniikkayhdistys

Enter ry:n vertaisopastajien videolla kerrotaan vaihe vaiheelta, miten Celian äänikirjapalvelu otetaan käyttöön sen jälkeen, kun tunnukset on sähköpostiin saanut. Aiemmin julkaistu sarjan 1. osa kertoo perustietoa senioreiden näkökulmasta, mitä Celian äänikirjat ovat ja miten Saavutettavuuskirjasto Celian asiakkaaksi pääsee.

Videon tekstityksen saa päälle ja pois päältä YouTuben asetuksista, videon alareunan symbolista. Tekstityskieli on suomi.

Lisätietoa Celiasta: www.celia.fi

Celian maksuton äänikirjapalvelu on tarkoitettu kaiken ikäisille ihmisille, joille lukeminen on vaikeaa terveydellisistä syistä (käsien vapina, näkö tai oppimisen ongelmat). Rekisteröintejä tehdään tavallisissa kirjastoissa eri puolilla Suomea. Kysy asiasta omasta lähikirjastostasi!

Enter ry on Uudellamaalla toimiva ikäihmisten tietotekniikkayhdistys. Vapaaehtoiset vertaisopastajat antavat henkilökohtaista digiopastusta, pitävät tietoiskuja ajankohtaisista digiaiheista ja tuottavat monenlaista itseopiskelumateriaalia senioreiden digiosaamisen tueksi.

Lisätietoa: www.entersenior.fi