Tekijä työnsä äärellä 17.4.

Suora Ladataan päivää
Tämä video on jaettu toiselta sivulta
Tuottaja: Helsingin Kaupunginteatteri

Vieraana Saila Luumi, HR- ja palkka-asiantuntija.

Helsingin Kaupunginteatterin yleisötyön Tekijä työnsä äärellä -livelähetyssarja jatkuu. Sarjassa tavataan teatterin työntekijöitä keskellä työn arkea. Tule luvan kanssa vakoilemaan, miten teatterin taiteelliset maailmat syntyvät, miten ohjelmisto rakennetaan, miten esiintyjät valmistautuvat esitykseen ja mikä teatterin työntekijöiden mielestä on työssä parasta. Kevään lähetykset ovat keskiviikkoisin 13.3., 10.4., 17.4., 24.4. ja 8.5. aina klo 10–10.30. Suoran lähetyksen jälkeen tallenteet ovat katsottavissa kahden viikon ajan. Tervetuloa mukaan!

Toiveita ja ajatuksia voi lähettää hankekoordinaattori Reetta Kankareelle sähköpostilla osoitteeseen reetta.kankare@hkt.fi.

Livelähetykset ovat osa Taidetta ikääntyneiden koteihin -hanketta, joka tuo osallistavaa taidetoimintaa osaksi helsinkiläisten ikääntyneiden arkea. Hankkeessa kohdataan taiteen äärellä eri tavoin, etäyhteyksillä ja kasvokkain. Taidetta ikääntyneiden koteihin -toiminta on osa Helsingin Kaupunginteatterin yleisötyötä ja sitä rahoittaa Helsingin kaupunki.