Kestävä keittiö: Viisi osa-aluetta aivoterveyden ylläpitämisessä - Finger toimintamalli
Tule mukaan kuulemaan maksuttomia tietoiskuja ikääntyvien terveyttä edistävästä ja kestävästä syömisestä.
Ikääntyneiden ruokasuosituksiin perustuvat luennot järjestetään yhdessä Valtion ravitsemusneuvottelukunnan kanssa. Ravitsemuksen huippuasiantuntijat tarjoavat painavaa asiaa ravitsemuksesta kevyessä puolen tunnin paketissa.
Kestävä keittiö-luentosarja
14.9.2023 klo 17–17.30
Hyvä paha rasva! Miten käsitys rasvasta on muuttunut vuosikymmenten varrella
Timo Strandberg, Professori emeritus, Helsingin ja Oulun yliopistot, HUS, Sisätaudit ja kuntoutus
5.10.2023 klo 17–17.30
Liikkuminen ja ravinto – tehokas pari toimintakyvyn ylläpitämiseen
Satu Jyväkorpi, Erityisasiantuntija, Valtion ravitsemusneuvottelukunta
2.11.2023 klo 17–17.30
Ruokamuutos pulavuosista nykypäivään – kokemukset kestäviin ratkaisuihin
Kaija Rautavirta, Elintarviketieteiden tohtori (ETT)
23.11.2023 klo 17–17.30
Viisi osa-aluetta aivoterveyden ylläpitämisessä - Finger toimintamalli
Tiia Ngandu LT, dosentti, tutkimuspäällikkö Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL)
Luentosarjan Lämpiöön tarjoaa Jyväskylän kaupunki yhdessä Jyväskylän kesäyliopiston kanssa.