Virtuaalireitti: Sipoonkorven kansallispuisto 2022

Kesto:00:09:35

Tarvitsetko motivointia ja virikkeitä kuntoiluun ja sisäharjoitteluun? Tämän pitäisi kiinnostaa juuri sinua.

Tee sisäharjoituksia kaupunki tai luontomaisemissa

Medeka Oy  tuottaa videokuvattuja reittejä erilaisissa paikoissa, joiden avulla saat mielenkiintoa ja motivaatiota sisäharjoitteluun. ​Juokse, kävele tai pyöräile kaupunkimaisemissa tai upeilla luontoreiteillä. ​Sopii kaikille kuntoilu- ja kuntoutuslaitteille.

Kuinka toimii?

Laita tietokone tai tabletti kuntolaitteen eteen tai yhdistä sen edessä olevaan televisioon ja ala kuntoilemaan reittivideon kanssa.

Medeka tarjoaa reittiohjelmistonsa avulla mielekkyyttä ja motivaatiota sisäharjoitteluun. Heidän avulla juokset, kävelet tai pyöräilet ympäri maailmaa, niin tunnetuimpien nähtävyyksien kuin upeimpien luontopolkujenkin varrella. Edullisen kuukausiveloituksen avulla saat uuden ja miellyttävän vaihtoehdon kuntoiluun. Reittejä löytyy niin upeista luontokohteista aina kaupunkikeskuksiin, joiden avulla saat uutta viihdykettä sekä muodostat pitkäkestoisempaa kuntoilua.

Lämpiöön tulee kolme eri reittiä

Julkaisemme maksuttomasti koekäyttöön kolme eri reittiä Medekalta. Pyydämme kokeilemaan ja antamaan meille palautetta niiden käytöstä lähettämällä viestiä Lämpiön asiakastukeen.